Fläsk Tisdag
Sjöborgen Gastronomi, mat och dryck i Småland

Till Sjöborgen kommer du för att uppleva det unika!

Angående COVID-19 (Coronavirus)

Sjöborgen gör givetvis allt för din säkerhet, vi har utökat med en utomhusmatsal där borden står på behörigt avstånd från varandra. Till vår fördel är att restaurangen är utomhus, samt vid eventuell köbildning förutsätter vi att alla hjälps åt som vuxna människor och håller avstånd

Välkommen att få smak av Smålands och Sveriges förmodligen fläskigaste lunchupplevelse!

Sjöborgen är en restaurang, men långt ifrån det du är van med!


Varje tisdag mellan kl.11:30-14:00 fram till den 29 September levererar Sjöborgen raggmunk, fläsk och rårörda lingon tillagat över eld och rök i gårdens unika utomhusrestaurang. En typisk tisdag kantas av glädje, gemenskap och en god stämmning samtidigt som alla dina sinnen blir mätta och goa av både mat och en bedårande lantlig miljö för fjuttiga 120kr. Har du tur räcker och bjuder vi på kokekaffe på maten som kokats innan showen sätter igång, du som har upplevt Sjöborgen innan förstår vad vi menar. Det är så att vi äger ingen kaffemaskin och när lunchupplevelsen är igång finns det ingen möjlighet att koka mer, det är helt enkelt en upplevelse att besöka Sjöborgen som är vårt liv och leverne på riktigt!


Bra att veta kan vara att Sjöborgen är ingen ordnad anläggning med skyltar hit och dit, utan det är vårt liv, leverne och hem som du får möjlighet att besöka, därför ber vi dig visa hänsyn för miljön och betonar att uteköket ligger i kuperad skogsmiljö där det är en grusad gångväg fram till köket som kantas av ren och rå natur med både goda och farlig flora, fauna, troll, vittror och anndra både synliga och osynligt oknyt..

Sjöborgen gastronomi Småland

Är ni ett större sällskap, förvarna oss gärna.

På Sjöborgen har vi bordsservering och tillagar din måltid à la minute över eld och rök för att hålla bästa kvalité och sevice.


E-post:

info(at)sjoborgen.se

Tel:

070-306 46 39


Välkommen till Sjöborgens Värld

Ni som gäst blir lika unik som Sjöborgen!


Uteköket öppnas, startas och förbereds

endast en gång i veckan för drop-in, övriga dagar tar Sjöborgen emot bokade gäster (Finns att läsa mer HÄR)


Låt dig frestas och uppleva Sjöborgen på lite enklare förhållanden jämfört med vårt övriga koncept,

Fläsk-Tisdag finns för de många människorna!

© All Rights Reserved.

Bakgrundsfoto c/o Svenssons fotograf Henrik Petersson